logo10fejlec ok1

Raktár szolgáltatásaink:

•Az áru betárolása a fuvareszközről raktárunkba
•Az áru hosszabb-rövidebb ideig tartó szakszerű tárolása
•Az áru diszpozíció szerinti kitárolása
•Az áru felrakása a fuvareszközre
•Komissiózás, címkézés, csomagolás, raklap biztosítása, egységcsomagok képezése
•Teljes körű raktári nyilvántartás
•Átmeneti megőrzési vámraktár üzemeltetése, ezzel kapcsolatos dokumentumok elkészítése

120 m2 alapterületű, fűtött, tiszta, riasztóval, rakodógépekkel felszerelt raktárunk minden követelménynek megfelel. 

Kontakt személy:
Tóthné Szűcs Kornélia ügyvezető
Tel: (+36-1) 431 0948
Mobil: (+36-30) 533 4708
Fax: (+36-1) 431 0949
E-mail: kornelia@vamnature.hu

Repülőgéppel érkező vámáruk raktározása, átmeneti tárolása, vámkezelése!

Raktárunk a 1107 Budapest Száva u. 6 (bejárat a Fogadó u. 3. felől) címen található, nem messze a  NAV Dél- és Kelet-Budapesti  Vám- és Pénzügyőri Hivataltól. Az Üllői útról jól megközelíthető, a Liszt Ferenc Repülőtérre vezető gyorsforgalmi út Határ úti lehajtásánál, a már messziről látható T-Mobile toronnyal szemben.
A Repülőtér közelsége miatt cégünk a légi forgalomban beérkező vámáruk átmeneti megőrzésére és az azt követő vámkezelésre vonatkozóan egyedi, ügyfélre szabott árajánlatot tud adni minden partnere részére.
Amennyiben a Liszt Ferenc Repülőtérre beérkező vámárujával kapcsolatban a repülőtéri vámkezeléseknél gondok merülnek fel, (pl.: nem megfelelő a számla, engedély szükséges a vámkezeléshez, a szállítmánynak csak egy része érkezett meg), vagy egyéb más okból később szeretné a külföldről beérkező áruját vámkezelni, a Vámtörvény lehetőséget ad rá, hogy 20 napig áruját átmeneti megőrzési vámraktárba tárolja. Ezen tárolási időtartam további 20 nappal meghosszabbítható. Összesen tehát 40 nap áll rendelkezésére, hogy a vámárut vámkezelje a belföldi forgalom számára, vagy külföldre kiszállítsa.
A raktározás után az áruja vámkezelésénél mint megbízott képviselő tudunk eljárni a Száva u. 7. szám alatt található Vámhivatalnál!

Csökkentse raktározási költségeit!  

Várjuk jelentkezését!

Rólunk mondták...

A Customs & Nature munkájáról csak pozitívan tudunk nyilatkozni. Havi rendszerességgel bízzuk meg a céget export és import vámkezelési ügyletekkel, és mindig professzionálisan járnak el az ügyintézésben. Rendkívül rugalmasak és ha vámolással kapcsolatos tanácsért fordulunk hozzájuk, mindig a legjobb tudásuk szerint tájékoztatnak.

Fejérdy Zille

Ferry Contact Kft.