logo10fejlec ok1

A raktár helyszíne

Repülőgéppel érkező vámáruk raktározása, átmeneti tárolása, vámkezelése!

Raktárunk a 1107 Budapest Száva u. 6 (bejárat a Fogadó u. 3. felől) címen található, nem messze a  NAV Dél- és Kelet-Budapesti  Vám- és Pénzügyőri Hivataltól. Az Üllői útról jól megközelíthető, a Liszt Ferenc Repülőtérre vezető gyorsforgalmi út Határ úti lehajtásánál, a már messziről látható T-Mobile toronnyal szemben.
A Repülőtér közelsége miatt cégünk a légi forgalomban beérkező vámáruk átmeneti megőrzésére és az azt követő vámkezelésre vonatkozóan egyedi, ügyfélre szabott árajánlatot tud adni minden partnere részére.
Amennyiben a Liszt Ferenc Repülőtérre beérkező vámárujával kapcsolatban a repülőtéri vámkezeléseknél gondok merülnek fel, (pl.: nem megfelelő a számla, engedély szükséges a vámkezeléshez, a szállítmánynak csak egy része érkezett meg), vagy egyéb más okból később szeretné a külföldről beérkező áruját vámkezelni, a Vámtörvény lehetőséget ad rá, hogy 20 napig áruját átmeneti megőrzési vámraktárba tárolja. Ezen tárolási időtartam további 20 nappal meghosszabbítható. Összesen tehát 40 nap áll rendelkezésére, hogy a vámárut vámkezelje a belföldi forgalom számára, vagy külföldre kiszállítsa.
A raktározás után az áruja vámkezelésénél mint megbízott képviselő tudunk eljárni a Száva u. 7. szám alatt található Vámhivatalnál!

Csökkentse raktározási költségeit!  

Várjuk jelentkezését!

Rólunk mondták...

A Customs & Nature munkájáról csak pozitívan tudunk nyilatkozni. Havi rendszerességgel bízzuk meg a céget export és import vámkezelési ügyletekkel, és mindig professzionálisan járnak el az ügyintézésben. Rendkívül rugalmasak és ha vámolással kapcsolatos tanácsért fordulunk hozzájuk, mindig a legjobb tudásuk szerint tájékoztatnak.

Fejérdy Zille

Ferry Contact Kft.